05 septembrie 2012

ÎNSCRIERI LA SEMBROA! De acum se poate studia si LA DISTANTA.


Începând cu luna octombrie, SEMBROA îşi va deschide porţile pentru o nouă generaţie de studenţi.
În acest sens, le aducem la cunoştinţă fraţilor din cadrul Comunității Regionale Penticostale Oltenia-Argeș că se pot înscrie la SEMBROA completând formularul tip (ce se poate descarca de AICI) și anexându-i recomandarea pastorului bisericii în care sunt membrii. Cele două documente trebuie depuse la secretariatul CRPOA cu cel puțin o săptămână înainte de începerea cursurilor, însă candidații sunt sfătuiți să ia de pe acum legătura, telefonic, cu fratele Ciprian Luca (0722712242), pentru a-și anunța intenția de a studia în cadrul SEMBROA.
De asemenea, începând cu acest an, SEMBROA doreşte să ofere şi posibilitatea de a studia “la distanţă” (on-line) celor care fac parte dintr-o biserică penticostală din Comunitatea de Oltenia-Argeş, dar se află la muncă în străinătate. Dacă sunt fraţi dornici să beneficieze de această nouă variantă de studiu, sunt rugaţi să-l contacteze pe fratele Ciprian Luca pentru a afla mai multe detalii.
Menționăm că taxa de studiu este de 50 ron pe lună (400 ron pe an școlar) pentru studenţii din România şi de 25 euro pe lună (200 euro pe an şcolar) pentru rezidenţii din străinătate, iar pentru înființarea unei grupe de studiu este nevoie de cel puțin 5 studenți pentru fiecare centru. De asemenea, menționăm că diplomele eliberate de SEMBROA sunt recunoscute oficial în cadrul Cultului Creștin Penticostal din România.
Dacă doriți să aprofundați Sfintele Scripturi dintr-o perspectivă penticostală, având ca scop echiparea pentru lucrarea duhovnicească din biserica locală, vă așteptăm la SEMBROA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu