10 iunie 2010

FAZA NATIONALA TIN (PT. COPII) 2010

Următoarea fază a Concursului Biblic Talantul în Negoţ este FAZA NAŢIONALĂ şi se adresează categoriilor cuprinse între clasele II – XI. Concursul se va desfăşura - cu ajutorul lui Dumnezeu - la ORĂŞTIE în perioada 25-27 iunie 2010 după cum urmează:

· Vineri 25.06.2010 - cina şi cazarea în familii;

· Sâmbătă 26.06.2010 - concursul propriu-zis urmat de o excursie;

· Duminică 27.06.2010 - festivitatea de înmânare a diplomelor şi premiilor, la încheierea serviciului de dimineaţă din biserică.

În vederea bunei desfăşurări vă rugăm să ţineţi cont de următoarele lucruri:

1. Anunţaţi-vă participarea la: daniela_barbura@yahoo.com , sau tel. 0722-317934.

2. Pentru detalii în legătură cu adresa bisericii din Orăştie contactaţi pastorul Moise Lucaci, tel. 0746-097055.

3. Cazarea se asigură pentru toţi concurenţii şi pentru încă maxim 5 persoane (învăţători, însoţitori, şoferi) pentru FIECARE COMUNITATE REGIONALĂ. Preferăm ca însoţitorii, să fie învăţători sau profesori în şcoală publică, pentru a ne ajuta la corectat. Relaţii suplimentare despre numărul de însoţitori: la Samuel Muică, tel 0722-204415. Vă rugăm să respectaţi acest lucru. Dacă sunt părinţi care vor să-şi însoţească copiii, îşi pot aranja CAZAREA ŞI MÂNCAREA LA O PENSIUNE DIN ZONĂ.

4. Până în prezent nu avem fonduri pentru premiere. De aceea pentru fiecare concurent taxa pentru fondul de premiere va fi de 100 lei. Vă rugăm să găsiţi sponsori în zonă şi să apelaţi şi la biserica locală pentru a nu înregistra cazuri ca şi anul trecut când, câţiva copii nu au putut participa din lipsa banilor pentru fondul de premiere. Dacă se va rezolva problema fondului de premiere total sau parţial vom restitui taxa pentru fondul de premiere total sau parţial.

5. Fiecare participant (concurent sau învăţător/profesor/şofer cazaţi în familii) trebuie să plătească şi suma de 40 lei pentru mâncare. Chiar dacă pleacă cineva mai repede suma aceasta trebuie achitată integral.

6. Toţi cei interesaţi, vor putea să achiziţioneze cartea CONCURSUL BIBLIC TALANTUL ÎN NEGOŢ-Ghid practic. Cartea cuprinde o planificare a cărţilor de studiat şi a versetelor de memorat pentru următorii 9 ani. Preţul este de 15 lei/bucata.

NOTĂ: Întrucât au fost discuţii cu privire la corectarea răspunsurilor de la punctul IV al testului („Scrie răspunsul corect”), unde copiii scriau răspunsul cu cuvintele lor, pentru evitarea tuturor neînţelegerilor, transmitem următoarea regulă:

- Se va scrie un singur răspuns, iar pentru orice alt răspuns în plus se scad câte 2 puncte până se ajunge la 0 cu punctajul pentru întrebarea respectivă. Această regulă fulger suntem nevoiţi s-o introducem fiindcă unii copii (mai „descurcăreţi”) pun 2-3 răspunsuri, la acestă categorie de întrebări, şi merg la nimereală. Se vor lua în considerare sinonimele acceptate (puse în grilă) la răspunsurile date la această categorie, dar acest răspuns va fi depunctat (-1 pct.). Vă rugăm să comunicaţi concurenţilor aceste precizări.

Vă rog frumos să anunţaţi toţi concurenţii, să vă organizaţi şi să anunţaţi pe Daniela Barbura până cel târziu pe data de 21.06.2010 numele participanţilor (concurenţi şi învăţători, profesori, şoferi). Vă mulţumim pentru colaborare şi implicare!

Samuel Cristian Muică

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu