22 aprilie 2010

TALANTUL IN NEGOT, FAZA JUDETEANA

Sâmbătă, 24.04.2010, începând cu ora 10 a.m., va avea loc faza județeană a Concursului Biblic „Talantul in negot”.

Menționăm că, după primirea tuturor rezultatelor din teritoriu, subiectele au fost trimise în această săptămână, în plic sigilat, prin serviciul poștal, reprezentanților T.I.N., iar plicul urmează să fie deschis de către aceștia, în public, la ora începerii concursului. (Plicul conține un exemplar din testele tipărite și grilele de corectare pentru toate grupele de vârstă - pentru multiplicare, precum și un CD cu aceleași materiale, dar în format electronic - pentru eventuala tipărire).

Pentru buna desfășurare a acestei lucrări, afișăm mai jos județele participante la concurs, precum și orașul și biserica locală în care se va ține concursul:

  1. Județul ARGEȘ - Biserica „Elim”, Pitești (reprezentant TIN - fr. Gheorghe-Luca Ciprian);
  2. Județul GORJ - Biserica „Golgota”, Tg. Jiu (reprezentat TIN - fr. Câțoteanu Eremia);
  3. Județul DOLJ - Biserica „Alfa”, Craiova (reprezentat TIN - fr. Gâju Ion).
Pot participa la faza județeană numai concurenții bisericilor care au anunțat rezultatele conform regulamentului.

ATENȚIE! Toți concurenții trebuie să fie prezenți la centrul județean de care aparțin la cel tarziu ora 9.30 și să achite la reprezentantul TIN suma de 10 RON/participant, din care se va constitui fondul de premiere).

Participanții care la ora 10 a.m. nu sunt prezenți în sală sau nu au achitat taxa de participare, nu vor fi primiți în concurs!

Imediat după predarea tuturor lucrărilor se va trece la corectare și la premierea celor care se vor califica pentru faza regională. Rezultatele trebuie comunicate, conform regulamentului, în cel mult 48 de ore de la încheierea concursului, coordonatorului Departamentului de Învățământ (fr. Ciprian), la adresa invatamant.crpoa@gmail.com.

Mulțumim și pe această cale tuturor bisericilor și învățătorilor de școală duminicală care s-au implicat în proiect și le dorim MULT SUCCES TUTUROR CONCURENȚILOR!

pastor Gheorghe Luca Ciprian
Coordonatorul Departamentului de Învățământ al CRPOA


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu