11 iunie 2009

COMUNICAT URGENT de la organizatorii TIN

Va trasmit mai departe cateva din informatiile legate de faza nationala a TIN, pe care le-am primit din partea fratelui Samuel Muica. Va rog luati legatura si anuntati-i si pe cei care nu au e-mail si sunt din aceeasi zona. CL

CONCURSUL BIBLIC TALANTUL ÎN NEGOŢ

2008-2009 Ediţia a III-a NAŢIONALĂ

Har, pace şi binecuvântare din partea Domnului Isus Hristos şi multe salutări din partea organizatorilor concursului biblic Talantul în negoţ. Mulţumim lui Dumnezeu şi vouă dragi colegi pentru tot efortul depus în organizarea concursului până la nivel regional şi dorim cu ajutorul lui Dumnezeu şi împreună unii cu alţii să organizăm faza naţională. În acest scop vă comunicăm următoarele lucruri:

- faza naţională a concursului se va desfăşura la Piatra Neamţ, în Biserica Penticostală, str. Lotrului nr.5 în perioada 26.06.2009-28.06.2009;

- programul cuprinde urmatoarele repere generale:

* 26.06.2009 seara (orele 17,00 – 19,00) cazarea şi servirea cinei;

* 27.06.2009 concursul propriu-zis, program de vizite pentru copii şi de corectare pentru învăţători, servirea micului dejun, prânzului şi cinei, întâlnirea (şedinţa) specială de seară (după cină) cu liderii pe regionale şi adjuncţii lor sau echipa de conducere (cei prezenţi la concurs).

* 28.06.2008 dimineaţa - programul în Biserica Penticostală. În încheierea programului de biserică (probabil se va încheia mai repede) va avea loc festivitatea de premiere. Dimineaţa înainte de program se va servi micul dejun, iar concursul se va încheia cu părtăşia de la masa de prânz pe care o vom sevi la ora 14.00.

- din fiecare Comunitate Regională vor veni copii participanţi la concurs şi maxim 5 persoane adulte (învăţători/însoţitori). Dacă sunt cazuri speciale contactaţi pe Samuel Muică mobil - 0722-204415.

- cazarea se va face în camere special amenajate la biserică, o clădire a bisericii şi probabil şi în familii de credincioşi. În aceste condiţii cazarea este gratuită, se va plăti doar o taxă de 40 lei/persoană pentru acoperirea cheltuielilor cu mâncarea. Pentru cei care au bani şi doresc să se cazaze la pensiune (în apropierea bisericii) vor lua legătura cu pastorul Axinte Liviu mobil - 0744-518806. Şi pentru cazarea la biserică tot cu fratele pastor Axinte Liviu veţi lua legătura. Cei care veţi veni cu trenul vă rugăm să-i comunicaţi fratelui din timp (4 zile înainte) ora şi trenul cu care ajungeţi ca să fiţi aşteptaţi în gară.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu